Jesteś tu
-
Stosuje się jako przyprawę do zup, pieczonego mięsa wieprzowego, dziczyzny, baraniny.4,50PLN
-
Lubczyk jest przyprawą bardzo mocną, dlatego stosuje się go w małych ilościach. Przyprawia się nim potrawy z fasoli, zupy jarzynowe, kartoflankę, rosoły, poprawia zapach mięsa, potraw rybnych i sosów.4,50PLN
-
Chilli nadaje potrawom pikantny i ostry smak.4,50PLN
-
Wyśmienita mieszanka soli, ziół i przypraw. Nadaje niepowtarzalny smak i aromat każdej potrawie. Doskonale pasuje do sałatek, kanapek, zup.5,90PLN
-
Jest niezbędną przyprawą do pizzy. Oregano przyprawiane są też sałatki, warzywa, sosy, ryby, i potrawy z sera.5,00PLN
-
Popularna i znana przyprawa do wszelkich potraw, smacznej, zdrowej kuchni.5,50PLN
-
Cynamonem można przyprawiać wszystkie potrawy słodzone np. budynie, napoje mlecze, ciastka, czekoladę.4,90PLN
-
Cynamonem można przyprawiać wszystkie potrawy słodzone np. budynie, napoje mleczne, ciastka, czekoladę.5,90PLN
-
Bazylią przyprawiamy sosy do spaghetti, ryby, potrawy duszone, potrawy z grzybów, zupy, sałatki, kurczaki, potrawy z jaj i ryżu. Można ją łączyć z innymi ziołami.3,90PLN
-
Stosujemy jako przyprawę do cielęciny, baraniny, drobiu i ryb.5,50PLN
-
Doskonała aromatyczna przyprawa bardzo popularna w kuchni bułgarskiej.4,50PLN
-
Pikantna przyprawa z XVIII wieku, używana do wyostrzenia smaku.6,50PLN
-
Aromatyzowana przyprawa do pieczywa. Dodawana jest do konserwowania ogórków w celu zachowania ich jędrności.5,90PLN
-
Pieprz kolorowy. Przyprawa stosowana do mięs i wędlin.8,00PLN
-
Pieprz biały charakteryzuje się delikatnym i wyrafinowanym smakiem.8,50PLN
-
Przyprawa powszechnie stosowana do zup, mięs, ryb, marynat, wędlin. Doskonale nadaje się do przyprawiania surówek warzywnych.8,00PLN
-
Przyprawa powszechnie stosowana do mięs, potraw z jaj, sałatek i surówek.6,50PLN
-
Przyprawa powszechnie stosowana do zup, mięs, marynat, wędlin.8,00PLN
-
Mieszanka przyprawowa. Przyprawa prowansalska może być stosowana do mięs, warzyw, sałatek, sosów. Nie zawiera sztucznych konserwantów i barwników.5,90PLN
-
Papryka ostra nadaje potrawom szczególnie pikantny smak.6,90PLN
-
Pieprz zielony stosuje się do potraw duszonych, np: drobiu, bulionu, zup, zapiekanek i deserów6,90PLN